Bemutatkozás, Céginformáció


 

Árvai Faipar, Fatelep Mályi

1990-ben alakultunk, mint családi vállalkozás. Az azóta eltelt hosszú évek folyamatos fejlesztései tették lehetővé, hogy ma egy saját tulajdonú 9.000 m2-es telephellyel büszkélkedhessünk, amelyből 240 m² üzemépület és iroda, valamint összesen több mint 800 mfedett tárolócsarnok illetve szárító. Legújabb beruházásunk eredményeképpen szlovákiai partner fűrészüzemünkben 2007-ben közösen üzembehelyeztünk egy korszerű, nagyteljesítményű kéttengelyes rönkhasító körfűrész gépet, amely a folyamatos, megfelelő alapanyag-ellátást hivatott biztosítani.

Árvai Faipar, Fatelep MályiBár fő tevékenységi körünk – mint a kezdetekben – ma is fenyő fűrészáruk kereskedelme, illetve lambéria-hajópadló gyártása, próbálunk egyre több olyan termékcsoportot felvenni kínálatunkba, amely szorosan kapcsolódik a fához, mint nyersanyaghoz, illetve a tetőépítéshez. Törekszünk arra, hogy csak megbízható, hosszútávú beszállítói kapcsolatokat építsünk ki, és megtaláljuk vevőink számára a legjobb ár-érték arányú termékeket elképzeléseik megvalósításához.

Ezen folyamatban – a tervezéstől a kivitelezésig – bármikor felmerülhetnek Önben olyan kérdések, amelyek megválaszolásában készséggel állunk rendelkezésére bármelyik elérhetőségünkön. Részletes árajánlat-kérését faxon vagy e-mailben szíveskedjen leadni. Bízom benne, hogy mielőbb partneremként üdvözölhetem.

2017

Vállalkozásunk 2017 első negyedévében olyan napelemes beruházást hajtott végre, amellyel villamosenergia fogyasztásunkat megújuló energia termelésésvel tudjuk biztosítani, kiváltva ezzel az erőművekben termelt áramot. Részletekért kattintson ide!


ajanlatgomb