Fenyő fűrészáru, faanyagjaink minőségi raktári termékek


Mi a faanyagot nem (csak) forgalmazzuk! Modern fejlesztésű műhelyeinkben kiszárítjuk és teljeskörűen megmunkáljuk.


Manapság már a fakereskedelemben nem egyszerű megfelelő minőségű faanyagot találni.  Termékeink mindegyike válogatott faanyag, amely könnyen megmunkálható és felhasználható. Építő és műszárított asztalos minőségű luc és borovi fenyő fűrészárut kínálunk nagy raktárkészletből. A szokványos méretű építőáruk – gerenda, palló, deszka, tetőléc stb. – széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére 8 m-es hosszig mályi telephelyünkön. A szokványostól eltérő keresztmetszeteket és hosszméreteket általában 10 napon belül tudjuk biztosítani megrendelésre. Asztalos minőségű műszárított luc és borovi fenyő fűrészáruinkat magunk szárítjuk kíméletesen 8-9 % végnedvességre saját kondenzációs szárítónkban.

Fenyő fűrészáru, gerendák - Árvai Faipar és Építőanyag kereskedelem

Fenyő fűrészáru, gerendák – Árvai Faipar és Építőanyag kereskedelem

Mi a műszárítás?

A kitermelt élőnedves fa víztartalmát szárítással kell lecsökkenteni a felhasználás helyének megfelelő értékre. Ez egyrészt javítja a faanyag mechanikai tulajdonságait, fokozza ellenálló képességét, másrészt a zsugorodás során a fa elnyeri nagyjából véglegesnek tekinthető geometriai méreteit.

Mi a gyalulás?

gyalulás a faanyag felületének kisimítására szolgáló folyamat. Esztétikussá és méretpontossá alakítja a fa anyagát és keresztmetszetét.

Nálunk A-tól Z-ig mindent megtalál. Jöjjön és tekintse meg minőségi termékeinket!

Miért pont minket válasszon? Olvassa el cikkünket!

Kérdése van? SEGÍTÜNK! Hívjon bizalommal! +36/20-957-9060


ajanlatgomb
 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.