Hajópadló, Lambéria


Hova érdemes hajópadlót rakni? Mik az előnyei? Itt a válasz!

A borovi fenyő előnyei:

  • A borovi fenyő – tulajdonságaiban, minőségében és ellenálló képességében –      a luc és a vörösfenyő között helyezkedik el.
  • A borovi fenyőből készült termékek az egyedi erezetnek köszönhetően esztétikailag kellemesebb megjelenésűek.
  • A borovi fenyő a luchoz képest keményebb fafajta, jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak, mely a járó hajópadlónál különösen nagy előny.

 

Lambéria előnyei:Esztétikus lambéria

Ennek a burkolat típusnak a legnagyobb előnye, hogy környezetkímélő, hiszen felhasználása mindenféle káros anyag kibocsátástól mentes. Ezenkívül a fa lambéria népszerűsége annak is köszönhető, hogy dekoratív és esztétikus a megjelenése, mivel a látható felszín profilszerűen alakítható. Emellett egyszerűen építhető a szerkezete és könnyen kezelhető a felülete.

 

Széleskörűen felhasználható

Lambéria ereszHasználják falak burkolására, terek elválasztására és a tetőeresz burkolására is. Felülete festékkel, páccal, lazúrral vagy lakkal kezelt.

 

 

A hajópadló beltéri burkolatként való felhasználása számtalan előnyt jelent: a fa hajópadló kiváló hőszigetelő, meleg hatást kelt otthonunkban és járáskor sokkal rugalmasabb érzetet kelt mint egy más anyagból készült burkolat.

A 19-20 mm vastagságú fózolt hajópadló  – kiválóan alkalmas kültérben történő felhasználásra, főként zsindely tetőfedés alá, eresz deszkázatként, kerti faházak burkolataként, de vastagságából adódóan felhasználhatjuk beltéri könnyűszerkezetes falak, térelválasztók záró burkolataként. Kültérben történő alkalmazáskor minden esetben javasolt a felület szakszerű kezelése a fa – lambéria – hosszabb élettartamánFaház-burkolat, faházburkolóak érdekében.

 

 

Esetleg teraszburkolót, teraszburkolatot vagy íves faházburkolót keres? Itt megtalálja!

 

teraszburkoló, teraszburkolat

További részletek, méret és árlista, itt!

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36/20-957-9060


ajanlatgomb